Gaby den Held - Schrijver
Terug 

Fotoreportage Boekpresentatie Reünie, 2e roman van Gaby den Held bij IJzer


De boekpresentatie van zondag 1 oktober 2017 was zeer geslaagd. De aanwezigen werden verrast door een muzikaal programma in samenwerking met presentator en interviewer Hans Pols, componist en zanger John van Loon (Guflux) 
en celliste Saskia le Poole waarbij de teksten op muziek werden gedeclameerd en soms zelfs gezongen!

Foto's: Jan van der Veen, zwartwit foto: Eric Walbeek
Kort fragment uit het nummer Emerald/Azur van Guflux met tekst uit Reünie tijdens de boekpresentatie van afgelopen zondag.
Dorian’s blik haakte zich vast aan de hare. Ze keek hem vragend en daarna verrast aan. Haar vuurrood gestifte mond viel een beetje open. Toen riep ze met bulderende stem:
‘Nee maar, Dorian Pots! Mijn oude schoolkameraad!’

Gaby houdt een papieren exemplaar van zijn boek voor het eerst in zijn handen Onderonsje met John (Guflux) en Willem Desmense van Uitgeverij IJzerInterview met John van Loon van Guflux John zingt 'Just another day' Celliste Saskia le PooleHet nummer Emerald-Azur met tekst uit Reünie, roman van Gaby den HeldHet nummer Emerald-Azur met tekst uit Reünie, roman van Gaby den HeldHet nummer Emerald-Azur met tekst uit Reünie, roman van Gaby den HeldHet nummer Emerald-Azur met tekst uit Reünie, roman van Gaby den HeldHet nummer Emerald-Azur met tekst uit Reünie, roman van Gaby den HeldInterview door Hans Pols met Gaby den Held en Willem Desemense van Uitgeverij IJzer Interview door Hans Pols met Gaby den Held en Willem Desemense van Uitgeverij IJzer Interview door Hans Pols met Gaby den Held en Willem Desemense van Uitgeverij IJzer De oom van Gaby deelt een mooie jeugdherinneringGuflux zingt Dawn of deliverance Guflux zingt Dawn of deliveranceJaune van Guflux met tekst uit Reünie, roman van Gaby den Held